Steun in de rug support

 • Is je kind vaak boos, bang of verdrietig?
 • Ben je niet tevreden hoe het thuis gaat?
 • Vind je het lastig om je kind te begrijpen?
 • Wil je graag meer kunnen genieten van het ouderschap?
 • Verlang jij naar meer vreugde in huis?
 • Lukt het te vaak niet om die liefdevolle ouder te zijn die je zo graag wil zijn?
 • Of gaat het best goed thuis, maar zit je met vragen?

  Herken je hier iets van?
  En verlang je naar snelle hulp op korte termijn? 

  Zo ja: lees dan vooral verder!
  Ik help je graag. 
Hoi. Mijn naam is Elise Verheul. Ik ben moeder van Mannes (2006) en Freya (2014) en heb jarenlange ervaring als kindertherapeut & ouderbegeleider.


Mijn werkwijze is als een soort van liefdevolle detective, met een speciale neus voor wat er onder de oppervlakte schuil gaat. Ik kan mij vliegensvlug verplaatsen in jou en jouw kind. Dit zorgt ervoor dat we snel 'to the point' kunnen komen.
Ik werk met een grote dosis liefde én met humor:)

Je gaat gauw merken dat het lastige een stuk lichter wordt!

Ik ga jou helpen om je kind beter te begrijpen, en te snappen waar jouw kind zo'n behoefte aan heeft. Vervolgens onderzoeken we wat JIJ nodig hebt om tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van je kind. 


Met als resultaat:

 • Je begrijpt jouw kind beter
 • De band tussen jou en je kind versterkt
 • Meer plezier in het ouderschap
 • Meer zelfvertrouwen in jouw rol als ouder
 • De vreugde in huis neemt toe!

Wij vonden het een bijzondere ervaring om ons samen zo kwetsbaar op te stellen bij jou. Heel mooi om samen, als ouders in een drukke tijd, te ervaren. Dat heeft ons sowieso positieve energie gegeven.

Fijn dat je ons veel concrete tips gaf en ons het inzicht gaf wat de mogelijkheden waren. Ik kijk erop terug als iets heel bijzonders, voor mezelf, mijn relatie en ons gezin. Dat had ik van tevoren niet kunnen bedenken. Onze oudste zoon is veel minder boos tot nauwelijks boos. We zagen na een week al verschil. 

Ouders van zoons (7 en 5  jaar)  en dochter (5)

Het was constructief, met hele praktische oefeningen en concrete vragen, waardoor ik goed heb kunnen leren wat ik zelf nodig heb om een goede moeder voor mijn dochter te kunnen zijn. 

Ik had vooral veel vragen over hoe ik moest reageren op bepaald gedrag van mijn dochter, maar Elise kijkt veel verder.

Ik zie echt verbeteringen in mijn dochters gedrag en als ze nog wel lastig gedrag vertoont, reageer ik daar heel anders op; ik voel geen onmacht meer. 


Ik vind het erg fijn dat de insteek van Elise niet is om te kijken naar wat je als ouders niet goed doet maar naar wat je wél wilt en hoe je dat kunt bereiken. Ook de persoonlijke, oprechte aandacht voor en na het gesprek vind ik erg fijn. Elise is echt betrokken en open, waardoor ik alles durfde uit te spreken en me niet afgewezen, maar juist opgebouwd voelde.

Ellis, moeder van dochter (4) 

Je hebt ons inzichten gegeven hoe  betere, sterkere bruggen naar onze dochter te maken. Jouw warme manier van uitleg geven over gezinssystemen en hoe we onze gevoelige dochter het gevoel kunnen geven geaccepteerd te zijn heeft ons op de goede weg gebracht, welke wij nog steeds volgen. Je geeft inzicht zonder op te dringen en zet mensen aan het denken hoe te handelen. Wij zijn je dankbaar hiervoor!”

Geurt en Tessa

Kunnen we meteen starten? 

Ja! Na jouw aanmelding ontvang je toegang tot mijn digitale agenda, waar jij meteen jouw eerste afspraak in kunt plannen.

Hoe ziet de begeleiding eruit? 
We beginnen met een uitgebreide online sessie (in Zoom) van 2 uur, waarin we heel specifiek inzoomen op jullie situatie en hulpvraag. Hieruit volgen concrete tips, handvaten en adviezen. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen en supporten bij de toepassing van de adviezen, blijf ik je gedurende een maand op laagdrempelige manier begeleiden.
We gebruiken hiervoor een effectieve, gebruiksvriendelijke communicatievorm, namelijk Voxer (dat is vergelijkbaar met what's app). Hierdoor is jouw lijntje tot mij heel kort!!
We kunnen in Voxer namelijk anytime berichten naar elkaar inspreken of typen.  Oftewel: een heerlijk makkelijke én zeer effectieve manier om met mij te communiceren in je eigen tijd!

Kan ik de begeleiding samen met mijn partner volgen?
Ja tuurlijk! Dat is juist fijn!

Maar stel je partner niet open staat voor ouderbegeleiding, terwijl jij er wél behoefte aan hebt: laat dat niet een reden zijn om af te zien van ondersteuning.
Want iedere ouder-kind relatie is uniek. Waarschijnlijk ervaar jij andere issues dan jouw partner... Gun jezelf (en je gezin!) de begeleiding waar je naar verlangt.

Voor welke leeftijd is het geschikt? 

De ouderbegeleiding is het meest geschikt voor ouders met kinderen van 2 tot 11 jaar.
Is je kind ouder en wil je toch graag door mij begeleid worden? Neem dan even contact met mij op om te overleggen (info@eliseverheul.nl)


Voor welke hulpvragen is het geschikt?
Het is geschikt voor ouders die grote en/of kleine problemen ervaren.
Of misschien gaat het best goed thuis, maar heb je gewoon veel vragen die je eens aan iemand voor willen leggen. En verlang je naar een sparringpartner, die vanuit liefdevolle en frisse blik even met je meekijkt. Hoe dan ook: je mag mij van alles voorleggen of vragen. Geen vraag is te gek.

Werk jij met straf geven?
Nee. Straf werkt mijns inziens vaak averechts.
Ik help je om het gedrag van je kind beter te begrijpen en om je kind te geven wat het ten diepste van jou nodig heeft. De liefdevolle benadering is vele malen effectiever dan straf! Dit betekent echter niet dat je grenzeloos moet zijn! Indien nodig help ik je om liefdevol grenzen te stellen.

Help! Heb ik mijn kind al 'verpest'? 

Deze vraag werd mij vaak gesteld in de jaren dat ik ouders begeleid. Ik kan je gerust stellen: maak je niet teveel zorgen. Het ouderschap ontwikkel je met vallen en opstaan. Het is nooit te laat om te leren! Het goede nieuws is dat je kind direct reageert op jouw positieve ontwikkelingen :)

Wat is de investering?
Voor 360 euro (incl. 21 %btw) kun je een maand lang (online) op mijn persoonlijke steun rekenen.

De tijd vloog voorbij! Het was erg inspirerend en de enthousiaste manier waarop je vertelde vond ik erg prettig, hartelijke dank! Ik heb er veel positieve energie van gekregen, fijn om je adviezen meteen in praktijk te kunnen brengen. 

Moeder van dochters (3 en 5 jaar)

Ik heb Elise als een hele open, vriendelijke, spontane en toegankelijke en professionele vrouw ervaren. In ons gesprek voelde ik me snel thuis doordat Elise een toegankelijke en fijne sfeer creëerde. Ze wist goed in te voelen in mijn situatie en gaf me hele concrete tips die ik meteen in de praktijk zou kunnen toepassen. Heel helder, duidelijk uitgelegd.

Ik heb echt veel tips meegekregen, ik voelde me gehoord en gesteund en kreeg nieuwe energie om thuis meteen alles in praktijk te kunnen brengen.

Anne, moeder van dochters (2 en 4 jaar)

Voorheen twijfelde ik wel eens aan mijn kwaliteiten als moeder, omdat ik de juiste feeling niet leek te krijgen in mijn situatie. Nu ik de tips van jou doorvoer, gaat er een wereld voor mij, maar ook voor mijn zoon open. Zo waardevol! Ik heb weer vertrouwen gekregen. Nu kan ik het weer zelf! Bedankt Elise, je hebt ons enorm geholpen!”

Moeder van zoon (10 jaar)

null

Gedurende 4 weken kun jij op mijn persoonlijke begeleiding rekenen!
Ik ben jouw steun in de rug, begeleider, klankbord en vraagbaak.

De investering voor de 'Steun in de rug support' is 360 euro (incl 21% btw)