Ouderbegeleiding

I.v.m. sabbatical is ouderbegeleiding momenteel niet mogelijk.

Ervaringen van ouders

Ik heb Elise ervaren als een praktijkvoorbeeld van de trainingen die ze geeft: liefdevol, congruent en stevig als een boom.

Moeder van zoon (2) en dochter (4) 

Elise weet op vriendelijke, respectvolle, bewuste en charismatische wijze moeders uit te nodigen pijnpunten en potentiële bloeigebieden te verkennen en uit te diepen om op die manier als mens, vrouw en moeder kansrijker in contact te treden en relaties te onderhouden met jezelf, je kinderen en je partner

Moeder (37) van zoon (8) en dochter (4)  

Elise is een superleuk, fijn, ontwapenend mens.  Niet iemand die mij op een afstandelijke manier vertelt hoe ik het moet doen, dat opvoeden en omgaan met mijn kinderen, maar als iemand die vol compassie meedenkt en ervaringen deelt. Iemand bij wie je je, als kwetsbare onzekere ouder, op je gemak kunt voelen.
Barbera

null

Wij vonden het een bijzondere ervaring om ons samen zo kwetsbaar op te stellen bij jou. Heel mooi om samen, als ouders in een drukke tijd, te ervaren. Dat heeft ons sowieso positieve energie gegeven.

Fijn dat je ons veel concrete tips gaf en ons het inzicht gaf wat de mogelijkheden waren. Ik kijk erop terug als iets heel bijzonders, voor mezelf, mijn relatie en ons gezin. Dat had ik van tevoren niet kunnen bedenken. Onze oudste zoon is veel minder boos tot nauwelijks boos. We zagen na een week al verschil. 

Ouders van zoons (7 en 5  jaar)  en dochter (5)

Je hebt ons inzichten gegeven hoe  betere, sterkere bruggen naar onze dochter te maken. Jouw warme manier van uitleg geven over gezinssystemen en hoe we onze gevoelige dochter het gevoel kunnen geven geaccepteerd te zijn heeft ons op de goede weg gebracht, welke wij nog steeds volgen. Je geeft inzicht zonder op te dringen en zet mensen aan het denken hoe te handelen. Wij zijn je dankbaar hiervoor!”

Geurt en Tessa

null


null

De tijd vloog voorbij! Het was erg inspirerend en de enthousiaste manier waarop je vertelde vond ik erg prettig, hartelijke dank! Ik heb er veel positieve energie van gekregen, fijn om je adviezen meteen in praktijk te kunnen brengen. 

Moeder van dochters (3 en 5 jaar)

Ik heb Elise als een hele open, vriendelijke, spontane en toegankelijke en professionele vrouw ervaren. In ons gesprek voelde ik me snel thuis doordat Elise een toegankelijke en fijne sfeer creëerde. Ze wist goed in te voelen in mijn situatie en gaf me hele concrete tips die ik meteen in de praktijk zou kunnen toepassen. Heel helder, duidelijk uitgelegd.

Ik heb echt veel tips meegekregen, ik voelde me gehoord en gesteund en kon daarna met nieuwe energie verder om thuis meteen alles in praktijk te kunnen brengen.

Anne, moeder van dochters (2 en 4 jaar)

Voorheen twijfelde ik wel eens aan mijn kwaliteiten als moeder, omdat ik de juiste feeling niet leek te krijgen in mijn situatie. Nu ik de tips van jou doorvoer, gaat er een wereld voor mij, maar ook voor mijn zoon open. Zo waardevol! Ik heb weer vertrouwen gekregen. Nu kan ik het weer zelf! Bedankt Elise, je hebt ons enorm geholpen!”

Moeder van zoon (10 jaar)