Liefdevol Grenzen Stellen

Online-cursus voor ouders
6 maanden

 • Heb je moeite met het stellen van grenzen?
 • Gaat je kind vaak over je grenzen heen?
 • Voel jij je onzeker in het ouderschap?
 • Ervaar jij het ouderschap als een 'uitputtingsslag?'
 • Ben je te autoritair (terwijl je dat juist niet wilt zijn)?
 • Beland jij dikwijls in een machtstrijd met je kind? 
 • Heb je gemerkt dat straffen niet werkt? Maar weet je niet wat dan wél?
 • Mis je het contact met je kind? 
 • Vind je het lastig om je kind écht te bereiken?

Herken je één van bovenstaande punten? Lees dan vooral verder!

Je kind voelt het onmiddellijk als je moe of wankel bent, als je innerlijk twijfelt, of handelt vanuit (on)macht.

Daar wil het niet naar luisteren :(
Ai!

En toch zijn die grenzen zo belangrijk... 
Door het ontmoeten van jouw grens ervaart je kind wat wel/niet mag. Bovendien leert het zichzelf en zijn eigen begrenzing kennen. Dat is hard nodig voor de ontwikkeling van gezonde assertiviteit.


Je ontkomt er dus niet aan, om grenzen te stellen!
Maar hoe doe je dat, op een liefdevolle manier? 

Ik kan je helpen bij het stellen van grenzen, die liefdevol zijn voor je kind én voor jou. Wil je hierover meer weten? Lees dan snel verder.

Vanuit mijn expertise als kindertherapeut & ouderbegeleider heb ik de afgelopen 15 jaar veel ouders geholpen bij het stellen van liefdevolle grenzen.

Om nog veel meer ouders en kinderen te kunnen helpen, heb ik mijn kennis, kunde en ervaringen in een unieke online-training samen gebracht. 

Het is zowel geschikt voor ouders die te autoritair opvoeden als voor ouders die te toegeeflijk zijn en alles daar tussenin.


Ik help je om goed af te stemmen op je kind én tegelijkertijd je authentieke kracht als leider te (be)leven. 

 • Je kunt ieder moment beginnen. 

 • Vanuit je eigen huis, in je eigen tijd & tempo te volgen

 • Je hebt 2 jaar lang toegang tot de lessen

 • Alleen of samen met je partner te volgen

"Je kind heeft grenzen nodig. 

En jij ook!" 

Thema's:

 • Over grenzen 
  Hoe ontwikkelt een kind grenzen? Waarom zijn grenzen zo belangrijk? Wat is ervoor nodig om congruente grenzen te stellen, die liefdevol zijn voor je kind en voor jezelf?

 • Erkenning: de sleutel tot soepel opvoeden
  Erkenning is dé sleutel tot soepel opvoeden. Ieder mens wil zich gehoord, gezien en erkend voelen. Wat is dat eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat je kind zich door jou gehoord, gezien en erkend voelt? En waarom is het zo belangrijk om ook jezelf erkenning te geven?
  Hoe spiegelt je kind jou?

 • Emoties
  Hoe ga je liefdevol om met de emoties van je kind?

 • Tijd voor je kind

  Vanuit mijn opleiding, maar vooral ook door de vele uren die ik met kinderen heb doorgebracht, gespeeld en gepraat, heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een expert m.b.t. de belevingswereld van het kind. In deze module deel ik hierover mijn ervaring, kennis en inzichten, zodat jij jouw kind beter gaat begrijpen en makkelijker kunt aansluiten op de unieke belevingswereld en de ontwikkelingsfasen van je kind. Dat maakt het stellen van grenzen een stuk leuker. En niet in de minste plaats omdat je kind een stuk bereidwilliger is om naar je te luisteren! 

 • Tijd voor jezelf 
  Om liefdevol grenzen te kunnen stellen, is het niet alleen belangrijk dat je goed afstemt op je kind, maar ook op jezelf. Als het goed gaat met jou, dan ben je immers een leukere ouder. Zo simpel is dat! Hoe zorg je voor je eigen behoeften, temidden van de hectiek van een veeleisend gezin? Hoe neem je je eigen grenzen in acht? Hoe communiceer je hierover met je kind? 
 • Jouw zelfvertrouwen als ouder neemt toe!
 • Je begrijpt je kind beter
 • Je kind voelt zich gehoord, gezien en erkend
 • De band met je kind verdiept
 • Je kind luistert beter naar je
 • En last but not least: er is meer liefde, verbinding, rust & ontspanning in huis :)

Kan ik meteen starten? 

Ja. Na inschrijving krijg je meteen toegang tot de online-cursus. 


Hoe lang duurt de online-training?

6 maanden. 


Heb ik meteen toegang tot alle lessen?

Nee. Om te voorkomen dat je je verslikt in de hoeveelheid informatie, worden de lessen in 'hapklare brokjes' aangeboden. Iedere week komt er een nieuwe videoles vrij. 


Hoeveel tijd kost deelname aan de online-training? 

Maak wekelijks een half uur tijd vrij om de les te bekijken en om erop te reflecteren.


Voor welke leeftijd is het geschikt? 

De online-training is het meest geschikt voor ouders met kinderen tot 11 jaar. 


Krijg ik ook huiswerk?

Ja, maar niet zoals je vroeger op school gewend was ;)
Iedere les heeft een weekopdracht, die je gaat helpen om het geleerde in je thuissituatie te integreren. Want daar moet het immers gebeuren! De opdrachten kosten geen extra tijd. Je past het namelijk toe in je dagelijkse gezinsleven.

Help! Heb ik mijn kind al 'verpest'? 

Deze vraag werd mij vaak gesteld in de jaren dat ik ouders begeleid. Ik kan je gerust stellen: maak je niet teveel zorgen. Het ouderschap ontwikkel je met vallen en opstaan. Het is nooit te laat om te leren! Het goede nieuws is dat je kind direct reageert op jouw positieve ontwikkelingen :) 


Doe mee aan de online-training en ervaar zelf wat het effect is!

Ervaringen van deelnemers

null

null

"Hartelijk bedankt voor alle fijne informatie! Pas een maand ben ik lid, maar het heeft nu al effect op hoe het er thuis aan toe gaat. Met de ondersteuning van de cursus lukt het me zoveel beter om dingen lichtvoetiger op te nemen, voet bij stuk te houden als het moet en losser te zijn als het kan".
Moeder van zoon (7 jaar)


"Het is een fijn online-programma en ik geef het een 10! Ik vind Elise een prachtige persoonlijkheid. Ze geeft duidelijke uitleg, op een hele fijne manier gebracht naar ouders toe. Het maakt me bewust in opvoeden wat handig is en wat niet. Ik leer vanuit het kind denken."

Carla, moeder van zoon (10)

"We hebben 2 zoontjes van 4 en 6 jaar. Met name de oudste is erg gevoelig en dat brengt soms moeilijkheden/uitdagingen met zich mee. Ik kijk de filmpjes samen met mijn man en praten er vaak even over na.

Het mooie van het online-programma is dat je wekelijks informatie krijgt waar je dan een paar dagen over na kunt denken en kan oefenen. Het is een goeie bewustwording van mezelf, ons kind en de opvoeding."

Mariska Tukker


"Met onze zoon gaat het gelukkig echt veel beter op dit moment. Hij heeft op dit moment bijna geen driftbuien. Zo fijn! Ik ben heel blij ben dat we jou hebben leren "kennen"!

Moeder van zoon en dochter

"Elise is een superleuk, fijn, ontwapenend mens. Niet iemand die mij op een afstandelijke manier vertelt hoe ik het moet doen, maar iemand die vol compassie meedenkt en ervaringen deelt. Waarbij ik mij als kwetsbare onzekere ouder op mijn gemak kan voelen."

Barbera

"Wat is het een feestje om weer een video te ontvangen. Door het in kleine onderdelen te horen word je stap voor stap bewust gemaakt. Onze oudste dochter is geen prater, dus meestal komt haar gevoel er via boosheid uit en door de video's kunnen we daar nu beter op reageren."

Nelleke


"Ik wil jou ontzettend bedanken dat je jouw informatie op deze wijze met zoveel ouders kunt delen.  Dat jij bij mij en ons in gang hebt gezet daar kan ik je niet genoeg voor bedanken. Wat ik heb geleerd n.a.v. jouw cursus:   Ik kan weer beter voelen, ik weet waar mijn woede vandaan komt en belangrijker, dat ik niet boos ben op onze kinderen maar dat ze de boosheid in mij aanraken! Ik ben niet meer zo bang voor emoties, ik kan ze beter aankijken en voelen en er wat mee doen. De liefde stroomt nog veel meer in ons huis. Ik kan weer stil staan, midden op de dag, midden in mijn zelfgemaakte drukte van; dit moet nog....dat moet nog....en als ik dit niet doe dan..... enz enz. 
Ik zie onze kinderen nog beter. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dit is zo onwijs waardevol wat ik heb geleerd, dankjewel!"
Moeder van 2 dochters (5 en 3 jaar)


null

null

null
"In mijn hele leven nooit zo een waardevolle en leerzame cursus gevolgd! Elke cent waard. Het waren hele andere kinderen geweest als ik zo door was gegaan als hoe ik deed. Het zijn mijn kinderen, maar soms begreep ik ze niet.... Heb zoveel meer inzicht en begrip en vooral zelfvertrouwen. Hoe anders en gelukkiger, liever en vrijer mijn kinderen nu zijn dan aan het begin van de cursus.... Namens mijn gezin en mij... onwijs bedankt Elise. Je bent echt top!!!"

null


null

referentie online-training van Elise Verheul

referentie online-training van Elise Verheul

BONUS 1
Toegang tot online Theatershow Kindlief (t.w.v. 47 euro)
null

BONUS 2

Prachtige online-workshop 'Schrijf een brief aan je Kind'

null


770 euro bij betaling in één keer
of 6 x 140 euro bij betaling in termijnen

Meld je hieronder aan en krijg meteen toegang tot de training!