Stel grenzen die liefdevol zijn voor jou en je kind. 

Dat geeft rust.

 


null

Je houdt zielsveel van je kind...

... en toch kan het ouderschap soms zo moeilijk zijn.

Als je kind iets anders wil dan jij, bijvoorbeeld.
Hoe ga je daarmee om? Word je dan streng? Of geef je juist snel toe?

Zou je het graag anders willen kunnen doen? Met meer gemak, plezier en zelfvertrouwen? En wil je dat je kind makkelijker met je meebeweegt? Meld je dan absoluut aan voor de gratis online-masterclass 'Liefdevol Grenzen Stellen'.


Wat kun je verwachten

Een superleerzame masterclass voor ouders met kinderen tot 12 jaar. Geen droge kost, hoor.  Ik hou er juist van om lastige dingen luchtig te maken :)

Na deze masterclass heb je inzicht in de verschillende opvoedstijlen. Je ontdekt meteen wat JOUW opvoedstijl is en wat daarvan het effect is op je kind. Je leert de ingrediënten kennen die nodig zijn om grenzen te stellen die liefdevol zijn voor jou en je kind. 


Wie ben ik?

Mijn naam is Elise Verheul.
Vanuit mijn expertise als kindertherapeut & ouderbegeleider heb ik de afgelopen 15 jaar veel ouders geholpen bij het stellen van liefdevolle grenzen. Ik inspireer je graag!


Hoe werkt het?
Het is heel eenvoudig: Na aanmelding ontvang je een link, waarmee je t.z.t. toegang krijgt tot de online-masterclass.
Jij hoort en ziet mij. Ik hoor en zie jou niet.

Enkele reacties:
“Fijne masterclass met vele eye-openers!”

“Zeer waardevol, veel herkenning.”

“Heel inspirerend!”

“Heel fijn en leerzaam!”

“Heel waardevol, precies wat ik op dit moment nodig heb.”

"Ik heb zojuist de masterclass Liefdevol Grenzen Stellen bekeken. Zo ontzettend herkenbaar. Veel tranen, maar ook hoop dat het anders kan. Ik heb een prachtige dochter van 9 jaar, waar ik supertrots op ben. Maar we staan vaak loodrecht tegenover elkaar.. En daar ga ik nu wat aan doen."  Karin, moeder van dochter (9 jaar)